dimarts, 4 de novembre del 2014

Carolina Panesso | La valentia d'una noia de 20 anys

La Carolina Panesso és una dona de 36 anys que en fa setze que viu a la nostre ciutat. Procedent de Colòmbia, ens explica la seva dura i difícil vivència.  

Ens va fer pensar molt el fet que una noia de només vint anys, va haver de tirar endavant sola, en un país molt diferent al seu, sense conèixer a ningú. La Carolina és una  dona valenta que va voler provar si se’n sortia tota sola en un país diferent i millor que el seu.

La vam escollir perquè una de nosaltres ja la coneixia.  Era una antiga veïna. La meva mare sempre que tenia alguna mena de problema intentava ajudar-la. 

Quan va venir va tenir problemes per aconseguir els papers i treball. La carrera i la titulació que tenia al seu país no li van acceptar i per tant va haver de moure cel i terra perquè fos valida aquí.  

Ella va tenir un fill nascut aquí, a Barcelona amb un home colombià amb el que desgraciadament no va tenir molta sort i ara no estan junts. Ara és feliç amb el seu fill de set anys i la seva tranquil·la vida. Actualment treballa i apren el nostre ’idioma, el català.

Realitzat per: Clara i Carla


Allí





Viatge


 



Aquí 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada